IMPORT

Al in de jaren 80 begon Promintra met het importeren van stoom en reinigingsapparaten vanuit Italië. Toen een van de huidige aandeelhouders in 1992 intrad in Promintra, begon dit gebied meer en meer vorm te krijgen. Vandaag de dag staat Promintra in heel Spanje bekend, in vele gevallen onder de naam Promintra, en in andere gevallen onder de commerciële naam van deze divisie “Menaje.net” (vertaald “huishoudelijke artikelen.net”), als een betrouwbare leverancier voor artikelen op keuken en huishoudelijk gebied, kleine elektrische huishoudelijke apparaten en een uitgebreid assortiment van artikelen voor promoties. In de uitgebreide catalogi van de leveranciers waarmee Promintra samenwerkt vindt men een totaal van meer dan 13.000 artikelen.

De artikelen in de sectie huishoudelijke artikelen (pannensets, bestekken, messensets en andere keuken benodigdheden) zijn normaal gesproken beschikbaar voor een onmiddellijke levering uit de magazijnen in de nabijheid van Barcelona. In de meeste gevallen worden de goederen binnen 24/48 uur uitgeleverd aan de cliënten. De artikelen waarvan normaal gesproken geen voorraden van worden aangehouden in Spanje, worden over het algemeen in een termijn van 5 tot 7 dagen direct geleverd uit de centrale magazijnen in Noord Europa. Promintra regelt in deze gevallen voor haar cliënten een deur tot deur service en zorgt ervoor dat ze altijd de meest competitieve transportprijzen aan kan bieden.

Alle artikelen die Promintra aanbied hebben één ding gemeen: Ze hebben atijd de beste kwaliteit/prijs verhouding die men over het algemeen in Spanje kan vinden. Het is dan ook om deze reden dat haar slogan sinds vele jaren luid: “El mejor menaje al mejor precio” (de beste huishoudelijke artikelen voor de beste prijs).

De meest verkochte en meest attractieve artikelen kan men vinden in de on-line catalogus.