GESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJF

Promintra werd gesticht in Barcelona in het jaar 1965 door Werner Eberli, geboren in Zwitserland. Vanaf het begin is Promintra actief geweest in de import, de export en de distributie van consumptie artikelen voor verschillende industriële doeleinden. Op hetzelfde moment begon men ook met het vertegenwoordigen van fabrikanten uit Europa en de Verenigde Staten geïnteresseerd in het vinden van nieuwe cliënten in Spanje.

Sinds 1965 heeft het internationale zaken doen grote veranderingen doorgemaakt, iets wat voor Promintra heeft betekend dat ze constant alert heeft moeten reageren om deze veranderingen bij te houden. Door de jaren heen heeft er binnen het bedrijf altijd één motto centraal gestaan, en dat is het in stand houden van de integriteit en het doel om een top service te geven aan haar cliënten en aan de bedrijven die ze vertegenwoordigt.

Ons lemma is altijd geweest: “UITMUNTENDHEID” in al onze activiteiten. Ook in de toekomst willen we deze waarde handhaven en ervoor vechten om op alle momenten een perfecte service te bieden aan zowel onze cliënten als aan de bedrijven welke we vertegenwoordigen. We hebben een team van medewerkers dat compleet achter onze bedrijfsfilosofie staat, en daardoor uiterst gemotiveerd is.