IMPORTACIÓ

Des dels anys 80 Promintra ja va començar amb la importació de màquines de neteja des d’Itàlia, però amb l’entrada d’un dels socis actuals en l’any 1992, aquesta àrea va començar a agafar més forma. Avui dia Promintra és coneguda a tota Espanya, ja sigui sota el nom de l’empresa o sota el nom comercial “Menaje.net”, com a proveïdor de confiança a nivell d’articles de parament de cuina, parament de casa, petits electrodomèstics i articles per a promocions. En els diferents catàlegs dels fabricants amb els quals Promintra treballa a Espanya en exclusiva, hi ha un total de més de 13.000 articles.

Els articles en la gamma parament de cuina (bateries, coberteries, ganivets i altres utensilis) normalment estan disponibles immediatament des del nostre magatzem per a un servei en 24 hores. Els altres articles els servim en moltes ocasions directament des dels nostres magatzems al nord d’Europa. Per a la tranquil·litat dels clients i perquè tinguin sempre preus de transport molt competitius, sempre s’ofereix un servei porta-a-porta i un temps de lliurament de menys d’una setmana.

Tots els articles que Promintra comercialitza, tenen una mica en comú: Tots ells tenen la millor relació qualitat/preu que es pot trobar en el conjunt del mercat espanyol. És per aquesta raó que ja durant anys el nostre eslògan és… “El millor parament al millor preu”.

Els articles més venuts i més atractius es poden trobar en els nostres catàlegs on-line